Wandzaken

Ik ben erg fan van je interieur en je huis steeds wat aanpassen, verbeteren en vernieuwen met accessoires en meubels. Maar elke maand een nieuwe bank kopen is natuurlijk niet echt realistisch. Om toch te kunnen spelen met verschillende stijlen kun je beter kiezen voor af en toe een nieuw kussen, kleed of wanddecoratie. In die laatste categorie is er veel aanbod; de (Zweedse) meubelgigant heeft genoeg posters en lijsten op voorraad om elke week iets nieuws op te hangen. Het gevaar hiervan vind ik echter dat je straks je eigen lijst in iedere woonkamer tegenkomt.

Een beter (en veel leuker!) alternatief zijn de webshops waar je echt unieke afbeeldingen vindt, of zelf aan de slag kunt met je eigen foto’s. Ik ben erg fan van IXXI. Niet alleen vanwege de ruime en verrassende keus maar vooral vanwege het systeem dat ze hanteren, de afbeelding die je uiteindelijk kiest wordt opgedeeld en geleverd in kleine kaarten die je vervolgens aan elkaar klikt om er weer één geheel van te maken.

ixxi-katemoss

Hierdoor krijgt de afbeelding een speels effect. Het voordeel van dit concept is dat je veel variatie hebt met de vormen van je afbeelding. Zo kun je bijvoorbeeld mooi je afbeelding aan je budget aanpassen.

Ik heb zelf mijn zinnen gezet op de Banana Leaf, voor de werkkamer (resultaat volgt later!).
Meer inspiratie nodig?

Voilà:

ixxi-ocean

ixxi-skulls

ixxi-vangogh

Alle afbeeldingen komen van www.ixxiyourworld.com

twittergoogle_plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>